Request could not be processed : UAE
Home > Opinii > PRIMARE, TU PUŢI ?!?
PRIMARE, TU PUŢI ?!?

PRIMARE, TU PUŢI ?!?

E jale, cu apa asta care lipseşte de câteva zile, în plină iarnă. Îmi dă o “stare literară” greu de descris în cuvinte frumoase.

Şi nu despre CRAB S.A. e vorba, nici despre GRUP TERMLOC S.A. unde la câteva puncte de distribuţie este avarie, deci „lipsă caldură” în caloriferele cetăţenilor încă branşaţi la sistemul centralizat.

Doar că, domnule primar Necula, nu sunt singura persoană profund nemulţumită de modul în care aţi înţeles dumneavoastră (ca lider al municipiului) şi subordonaţii din conducerea primăriei să abordaţi problema lipsei de apă. Motivele, – sincer!, nu mai contează pentru că-s cunoscute „echipei care-a vrut schimbarea” cel puţin de la instalarea în funcţie.

Aveţi deja experienţa acestor probleme şi ar fi trebuit să aveţi şi expertiza.

La pachet cu „experţi” cu tot! Dacă nu e aşa, înseamnă că nu înţelegeţi cum trebuie condus un oraş „municipiu reşedinţă de judeţ” şi nici care-s atribuţiile ce vă revin pe o asemenea funcţie de conducere.

Că duceţi nemeritat acest partid pe care îl reprezentaţi la procente cu o singură cifră, asta-i clar! Neclar este de ce persistaţi în greşeală având ca angajaţi personali atâţia consilieri pe care „i-aţi băgat în miezul problemei”?

Zău, păreţi o echipă de neputincioşi, care, fie că nu stăpânesc legislaţia, fie că nu le pasă. Altfel nu v-aţi limita doar la o muţenie publică, la o lipsă de comunicare permanentă, mai ales atunci când sunt probleme serioase ce privesc întreaga urbe. Tăcere, silenzio stampa, mai e un cuvânt dur care începe cu „t”, numiţi-o cum vreţi! Oricum, cred că-i umpleţi de invidie chiar şi pe cei din echipa domnului Iohannis! Cât despre „răspunsurile de pe Facebook”, alea sunt comicării, nu comunicare.

 

O întrebare retorică: ştiţi ce scop avea d-l Ionuţ Tomescu în calitatea sa de purtător de cuvânt al Primăriei Bacău?

Ok. Nu vă întreb dacă aveţi rezerve de apă în casă pentru dumneavoastră, pentru soţie, pentru copil şi nici cum o utilizaţi în bucătărie (poate aţi trecut pe tacâmuri şi farfurii de unică folosinţă) sau în baie (măcar pentru îngrijirea corporală a fiecăruia).

Dar mă gândesc ce vă spun părinţii dumneavoastră, ca doctori competenţi (ce v-au dat o bună creştere), atunci când înţeleg de ce un întreg oraş vă-njură?! Nu v-ar putea explica ei cum înţeleg necesitatea unei minime igiene „zilnice şi obligatorii”!?

Sau, cât de greu le este pensionarilor şi celor cu dizabilităţi (că să nu mai pomenim de cei ce nu-şi permit să cumpere bidoane cu apă plată, ca să aibă cu ce se spăla) şi ce trebuie să faci atunci când apa aia, anunţată „cu program redus”, nu ajunge la etajele superioare?!?

„Apa” care de atâta timp este o problemă pentru un oraş cu peste 150.000 de locuitori, aflat nu în mijlocul pustiului Sahara, ci între Bistriţa şi Siret.

Sincer, nu îmi pasă dacă „vine apa” azi, mâine sau după ce se dezgheţă conductele. Problema rămâne şi e repetabilă oricând!

Dar, îmi pasă de întrebarea din titlu…

Un comentariu

  1. Domnul primar are o singura competenta….incompetenta lui și a găștii care îl înconjoară!!!

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi afişată Required fields are marked *

*