Request could not be processed : UAE
Home > Opinii > AM ÎNVINS!!! CUM PE CINE? PE NOI!
AM ÎNVINS!!! CUM PE CINE? PE NOI!

AM ÎNVINS!!! CUM PE CINE? PE NOI!

Cu o prezenţă la vot în jurul a 45% din populaţie, nu-i o victorie pentru PSD, ci o conservare.

Dacă nu se va înţelege chestia asta şi în judeţul Bacău, liderii partidului vor avea uimirea să constate că schimbarea e altfel decât îşi imaginează ei.

Opoziţia lucrează şi se înoieşte, cu toate „chinurile refacerii”, drept dovadă noul cuplu PMP: Băsescu şi Turcescu, invitaţii de marcă ai Preşedenţiei şi fosta PDL-istă Raluca Turcan, candidat principal la conducerea PNL.

Despre veşnicia UDMR-ului nu răspunde decât SIE. USR-ul e o invenţie a SRI-ului, aripa tânără. Cât despre ALDE – acest „pickpocket” liberal cu mască socialistă, e responsabil doar vechiul UTC al Partidului Comunist de până-n 1989.

În timpul ăsta la noi, în Bacău, liberalii (porniţi pe panta prăvălirii din vremea lui Stavarache-Luchian) nu înţeleg ce li se întâmplă de două runde de alegeri.

Ionel Paler nu cedează, Mircea Fechet îşi recunoaşte… „vina colectivă” în proporţie de 100%, Tudoriţa Lungu pleacă şi Daniel Fenechiu nu-i de aici, oricum. Cei care nu se văd, dar pot, de la studentul Vlad Popovici până la consilierul Daniel Miclăuş, nu sunt lăsaţi nici de frică.

Din lumea celor care sunt aleşi, dar nu există, trebuie spus că:

PSRO aşteaptă să vadă ce se alege din Cristinel Manolache; popularii nu se mişcă deloc, bazându-se pe singura funcţie vizibilă, cea de viceprimar, a lui Constantin Scripăţ; „alde” Viorel Ilie, actualul primar al Moineştiului, e posibil să-şi facă o pomană electorală cu băcăuanul Gh. Popa, iar USR-ul uită prea repede ce a păţit PP-DD-ul.

Sunt convins că tânărul Cristian Ghingheş îi poate explica domnului Lucian Stanciu Viziteu de ce „Domnu’ Dan Diaconescu-Direct” e singurul exemplu de câştigător adevărat al alegerilor: mai ales în „experienţă” şi în „cum să nu faci”.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi afişată Required fields are marked *

*