Request could not be processed : UAE
Home > Articole > Bacău! > Cosmin Necula a fost ajutat pe față de liberalii Lucian Ciubotaru și Viorica Marcu!
Cosmin Necula a fost ajutat pe față de liberalii Lucian Ciubotaru și Viorica Marcu!

Cosmin Necula a fost ajutat pe față de liberalii Lucian Ciubotaru și Viorica Marcu!

Deși pare subiect de can-can, analizând atent situația, observăm că deciziile și mai ales faptele celor doi deputați liberali au condus direct la alegerea ca primar al Bacăului a social-democratului Cosmin Necula.

Anul trecut, pe 6 mai, în Parlamentul României a fost adoptat proiectul legislativ nr. 365/2015 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, pentru modificarea Legii administratiei publice locale nr.215/2001, precum si pentru modificarea si completarea Legii nr.393/2004 privind Statutul alesilor locali.

În urma acestui demers, s-a hotărât ca alegerea primarului să se facă într-un singur tur de scrutin, în loc de două. În urma acestei modificări legislative, Cosmin Necula a fost declarat primar direct, din primul tur, în loc să se mai confrunte într-un al doilea tur cu candidatul poziționat pe locul doi.

Ei bine, așa cum arată publicația Aktual42 (http://www.aktual24.ro/lor-trebuie-sa-le-multumiti-lista-parlamentarilor-care-au-votat-pentru-un-singur-tur/), deputații băcăuani Lucian Cubotaru și Viorica Marcu au votat cu ”Da” acest proiect legislativ care a lăsat Bacăul în mâinile social-democraților.

Foto: BacauNet

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi afişată Required fields are marked *

*