Request could not be processed : UAE
Home > Articole > Politică > Ohh, blat frumos! Statistica şi ziariştii ne dau dreptate!
Ohh, blat frumos! Statistica şi ziariştii ne dau dreptate!

Ohh, blat frumos! Statistica şi ziariştii ne dau dreptate!

Ca şi-n alte judeţe de pe alăturea, Bacăul îşi pregăteşte noii „baroni de dreapta” pentru a conduce noii „guvizi de stânga”.

Distanţarea candidaţilor se va face pe o evidenţă a populaţiei care nu există în realitate. Unii sunt dispăruţi, alţii plecaţi, alţii au dublă naţionalitate! Iar alţii vor fi votanţi-aleatorii, aşa după cum sunt consideraţi, neoficial, „plătiţii”.

Prin „G.p. SRI: Protecţia Informaţiilor Clasificate”, se încearca reglementarea situaţiei, la punctul 3. „Ajungând la domeniul statisticii oficiale, potrivit art. 19 din Ordonanţa Guvernului nr. 9/1992 privind organizarea acestei activităţi, datele şi informaţiile statistice reprezintă un bun naţional, accesibil Parlamentului, Preşedintelui României, Guvernului, instituţiilor administraţiei publice centrale şi locale, partidelor politice, sindicatelor, organizaţiilor patronale, organizaţiilor neguvernamentale, mijloacelor de informare în masă etc., cu respectarea principiului confidenţialităţii datelor. Cu toate acestea, serviciilor de statistică oficială şi personalului statistic le revine obligaţia de a adopta şi asigura, pe parcursul întregii perioade a cercetării statistice, de la înregistrare până la publicare, măsuri de asigurare a confidenţialităţii datelor care se referă la subiecţi statistici individuali – persoane fizice sau juridice – obţinute direct prin cercetări statistice sau indirect, din surse administrative ori din alte surse.”

Autorităţile competente în domeniile de importanţă naţională, aşa cum sunt datele statistice centralizate, îşi protejează aceaste informaţii disimulându-le în vulnerabilităţi, ameninţări şi riscuri de securitate.

Din păcate, datele statistice „oficiale”, şi nu cele reale, stabilesc învingătorul.

Veridicitatea secretelor arhivate poate fi constatată prin neconcordanţele de sistem.

În masura în care arhivarea în formă electronică va putea fi realizată cf. Legii 135/ 2007 cu aplicarea normelor tehnico-metodologice şi a reglementărilor în vigoare, iar STS-ul îşi va putea îndeplini în mod just şi real sarcinile şi obiectivele la care se raportează, acest tip de alegeri se va alinia comunităţii vestice de informaţii.

 

Şobolanii părăsesc corabia cu cifre!

Unul dintre mentorii blatului interpartinic „pe baze statistice” este născut în 07.08.1953, în comuna suceveană Siminicea. Între anii 1973-1977 a urmat cursurile ASE – Bucureşti, Facultatea de Cibernetică Economică şi Statistică, iar în anii 1980-1982 a fost inspector de specialitate al Direcţiei Judeţene de Statistică – Bacău.

Stabilit pe meleagurile noastre, şi-a transformat porecla în renume: „Guzganul Rozaliu”, „Mare Sforar”, „Haş-ul”! Aşa cum bine reiese şi din articolul „Cine va fi primarul Bacăului?”, şi ziaristul Mircea Merticariu confirmă ipoteza de blat electroral, pe care noi am susţinut-o de la început.

Partea din această ştiinţă care se ocupă cu studiul cumulativ-cantitativ al decidentului politic (coroborată sectorului uman) este păstrată şi „clasificată” în completarea legii 544/2001. Doar că listele de votare vor fi aidoma listelor de raportare (pentru efectivele de populaţie arondate secţiilor de votare). Iar listele de votare sunt la fel ca listele de susţinători ai candidaţilor, imposibil de verificat om cu om!

Luaţi de „tâmpiţi electorali”, locuitorii municipiului nostru, care a pierdut peste 54.000 de locuitori în actele oficiale şi peste 83.000 în ratele statistice permanente, se vor vedea din nou conduşi „de cine trebuie, ca să iasă bine”!

Altfel, cum am putea vota pe cine vrem noi, ca să iasă cine vor ei?

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi afişată Required fields are marked *

*