Home > Articole > Bacău! > D’alea „liberale”! Prea „liberale”…
D’alea „liberale”! Prea „liberale”…

D’alea „liberale”! Prea „liberale”…

Cum e stăpânul e şi sluga. Pune ăla de la „Centru” o poză care îl face de râs, hop, şi ăla din provincie face la fel! Strategia PNL-ului „lasă că merge” … „ca candidat la primărie”, e vecină bună cu politica „după ureche” practicată de echipa care-i susţine!

Din păcate asta se întâmplă într-un oraş bântuit de blaturi politice moldoveneşti. Locul unde liberalii au putut, dar acuma „n-au cu ce”, iar psd-iştii „au cu ce” dar acuma nu mai pot. Amănuntele de acest fel, dau dimensiunea „putirinţei”. Adică, în preluarea zicalei din vremea fanariotă, culeasă de către Anton Pann: „Dacă nema putirinţa, geaba chichirez gîlceava“! Exact! Dacă nu de „12 ani”, cel puţin în ultimele două mandate.

Greşeli „de imagine” şi-n Bacău, şi-n Capitală! Pentru amanunte despre gafa cu poza „iubitorului de animale” Ludovic Orban, puteţi citi pe blogul foto-jurnalistului Bogdan Stoica. Despre fotografia pe care o putem numi „Liberalii de la Răsărit! Cei trei: Dragoş, Radu şi …Ilie” (pusă pe facebook în profilul electoral al unuia dintre ei) scriem doar atât:

  1. Candidatul care a postat-o se află în poză ca musca-n treabă. Mărunt, înghesuit spre un colţ, cu căpăţâna tăiată. Mai vizibili sunt toţi ceilalţi; începând de la frizura mustăţii-luminate a pseudo-primarului, până la „ăla mare cu capul mic!” (aşa cum, probabil, l-ar caracteriza „şi p-ăsta” d-l Băsescu).
  2. Majoritatea fotografiaţilor parcă ţin mâinile pregătite pentru încătuşare! Ori e intuiţie colectivă, ori e pregătire pentru brăţările care vor veni. La unii, în mod sigur…
  3. Se vede clar că liberalii aşteaptă parcă să se prăbuşească. Probabil, ca-n sondaje!

 

Le dăm un „like” şi-un „comentariu” pentru realitatea imaginii: Să cadă toţi! Unii peste alţii… De la putere!

Un comentariu

  1. Se cam duc la vale si Ababei si Birzu, din ce se vede in poza.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi afişată Required fields are marked *

*