Request could not be processed : UAE
Home > Articole > Cultură > Biletul rătăcit între două teatre
Biletul rătăcit între două teatre

Biletul rătăcit între două teatre

Lumea citeşte materialele publicate, dar puţini îşi dau cu părerea în scris, la opinii. Şi mai puţini o fac spunându-şi „of”-ul pe bune. „Păsul” adevărat. Exemplificat, mai ales! E un alt fel de „dat cu părerea” în public.

Atunci când o fac, se nasc noi idei, ies noi texte, care merită cel puţin lecturate. Dacă un cititor de acest fel îşi alocă timp să comenteze, merită remarcat. Şi dat mai departe. În fond, fiecare nouă idee, ne demonstrează că suntem cu grup. O societate. Fiinţe interconectate la Bacăul de zi-cu-zi!
Astfel, trebuie semnalată o opinie semnată „D. I.”, din secţiunea „Bacăul vorbeşte / 10.03.2016”, proiect al cotidianului „Deşteptarea”:
„Încerc de câteva zile să achiziţionez un bilet la spectacolul Amanta. Fiind un om care mă pot informa din mai multe surse, am aflat de pe internet că pot lua un bilet de la casa de bilete a Teatrului de Vară. Am venit pe 7 martie, după ora 8, pe 8 martie, la ora 9, pe 9 martie, după ora 9, pentru că programul lor spune că deschid de la 8 la 16.30. Eu lucrez de la ora 8, aşa că am fugit de la serviciu numai să reuşesc să-mi cumpar bilet. În nici una din zile nu am reuşit..nimeni la ghişeu.
Am aflat apoi ca Teatrul de Vară aparţine de Teatrul „Bacovia”, deci am căutat numărul şi am sunat acolo. Am prins la telefon un director. Nu va spun cum mi-a vorbit, la un moment dat a început să ţipe, reproşându-mi de ce întreb dacă angajaţii de la Teatrul de Vară sunt tot în subordinea sa. Mi-a zis că biletele trebuie să le iau de la casa de bilete din centru. Dar, mă întreb eu, de ce nu pun un afiş simplu, mare cât casa, ca să ştim şi noi de unde să ne procuram bilete.
Nu e acum spectacolul, dar am vrut să-mi iau din timp loc. De ce nu ne spun: ‘boilor, care vreţi un bilet la teatru, luaţi de aici şi aici’? Nu e mic preţul, 100 de lei, vă daţi seama că fac un efort ca să mă duc. Câtă nesimţire faţă de oamenii care vor să mai ajungă la un act cultural de calitate în oraşul asta!”

Un comentariu

  1. Si voi incepeti cu campania impotriva teatrului?
    Nimeni nu mai fura in orasul asta si am ramas cu singurii infractori la teatru?

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi afişată Required fields are marked *

*